About

Ellen is geboren in Nederland en tot haar elfde jaar opgegroeid in het buitenland. Later heeft zij nog een aantal jaren in Engeland gewoond en gewerkt. Engels is haar tweede taal.

Al van af jonge leeftijd had Ellen de wens om een verschil te maken in het leven van een ander. Dat ze met mensen wilde werken was ook al vroeg duidelijk. “Ik ben geinteresseerd in mensen en hun verhalen. Ik stem me af op wat er leeft en voel aan waar ik een zinvolle vraag kan stellen of iets van wat ik geleerd heb kan toevoegen. Mensen weten hun eigen antwoorden, ik hoef alleen de juiste vraag te stellen.”

Haar wortels liggen in de Logopedie. In 1995 schoolde zij om tot trainer en coach en richtte ze ESP Coaching op. Ze heeft 10 jaar lang presentatie trainingen gegeven en trainers opgeleid. In de zelfde periode deed zij ook een opleiding voor kleur en stijl adviseur en werd zij Reiki Master.

In die 25 jaar deed zij ervaring op – en opleidingen in de Option methode, Ki-training en Aikido en verdiept ze zich in een Cursus in Wonderen en Choose Again. Daarnaast is zij gecertificeerd als Talentencoach en Talententrainer, Jong Talent coach en -trainer en Game of Gifts coach en -trainer.

Ellen is aangesloten bij de Vereniging Talenten Coaches.

Haar missie is: “Door te stralen en mijn Ziel te tonen anderen te inspireren om ook vanuit bezieling te leven.”

Naast haar werk als coach is Ellen professioneel singer-songwriter. Op www.ellenpels.nl lees je hier alles over en kun je luisteren naar haar muziek.